Paco ”El Perro” Grande

Nära 2 meter lång och kallas ofta för New York’s längsta Mexikan. Han själv är mer stolt över ryktet över att ha en av New Yorks största könsorgan. En riktigt sliskig raggare som gör allt han kan för att få vackra kvinnor i säng, och sen skiter fullständigt i dem.

Händelser:

Augusti 2008
Under ett besök på Gilberto Ramoz nattklubb och restaurang Pepino Dulce blev Redrum upprörd över att El Perro tafsade på en minderårig latinotjej. I syfte att lära den jättelike torpeden en läxa kastade Redrum en fylld nachotallrik över El Perro och tonårstjejen. Bråk utbröt mellan Redrum och El Perro som hade hjälp av Shifty T men innan någon av deltagarna hunnit bli allvarligt skadad tog gängledaren Left Doze upp sin pistol och riktade den mot Redrum. Cesar Battista räddade Redrum genom att låtsas gripa honom i egenskap av polis och föra ut honom från Pepino Dulce i handklovar. Innan de gick lovade Left Doze att att de skulle hitta Redrum men visste inte då om att Redrum var den man som mördat Jones Street Cruz förra ledare Dee Saint Jay.