Robet McShane Sr.

Familjen McShanes patriark. En av New Yorks mest inflytelserika män och ägare till flera stora företag.

Robet McShane Sr. är mannen som gjort McShane-släkten till vad den är idag.

Beskrivning: Över 70 år gammal men högrest och rakryggad med stark dominant utstrålning. Robert McShane Sr har stålgrått hår, hårda ansiktsdrag och mörka genomträngande ögon. Han går klädd i dyra skräddarsydda kostymer, filthatt och stora rockar. Robert Sr åtföljs alltid av två professionella kostymklädda livvakter.

Händelser:

Tisdagen 8 april 2008
Robert Sr berättade för Robert Jr att Robert Jr var ett av Charles Crowns experiment och att Robert Sr betraktade Robert Jr som ett missfoster. Robert Sr ville inte ha med Robert Jr att göra mer och hotade med att sluta ge honom pengar ifall han någonsin kommer i kontakt med Robert Sr eller Robert Sr:s dotter Joanna (Robert Jr:s mor) igen.