97:237

Zon: 0,0 – Mag Mell City

Väder: Klass 3 – Molnigt. Vindstilla

G1: S1E02 – Nightbrawler

Kittys huvud hittas på trappen till huset hon bodde (Greystone projects) bredvid Akkas hem (Red castle)

Mira tog med Akka till polishuset för att berätta om gårdagen så att han inte skulle bli anklagad för mord.

G1: S1E03 – Shout in the Dark

Vi fick lära känna Akkas lärjungar
Mira kontaktades av mr. korpola och fick uppdrag att hämta Ludwig Edson ute i zonen.
Vi reste söderut mot Sybellium för att söka efter mannen i fråga (namnet blev känt först senare)
Koordinater -2,-1, kallas numer för ”blackstabbers in” fann vi en bil från stan samt ett skrivet rop på hjälp på taket. En gammal bensinmack.
Gruppen smög in i snabbmatsstället från baksidan och där fann de Edison och hans 3 livvakter. En av de var dock redan död. En av de levande, sergeant Blutos, ”offrade” sig och gruppen försökte komma undan.
Vi fick med oss Ludwig och Ignatus. Men Elise blev beskjutet med bl.a. skrotkanon och sergeantens vapen och fick stora hål i skrovet.
Krävde extra betalt av korpola för sveda och värk

G2: S1E01R – Good night to Romance

Dexx dealar med Khans vilka vill ha tag på en flux-kondensator, Dexx lovar att fixa en sådan då hans morbror har en sådan. Stöter på problem då morbror redan sålt den till deep burrows. De försöker deala med D.P men dessa vill inte sälja den.

Känner sig fattiga och sätter sig på Locksmith för att hitta jobb och dricka öl i ledsamhet. Blir där upplockade av en mänsklig kvinna vid namn Raven, vilken för dem till Hubert von Birkenschtock som äger företaget Freighteners. Han anlitar de för att hitta hans fru som försvunnit.

De är ute och letar och är säker på att hon är i hamnkvarteret, letar igenom boner palace och lyckas där hitta info om att Lygotama håller på att ta över stället. Mutanten Shy Rae som de pratar med.

Därefter går de till klocktornet och träffar urmakaren. En robot GKH646, men kallas för urmakaren. Han är månglare och reparatör av mekaniska saker.
Det visar sig att han har en flux-kondensator för 250 krediter.

De hittar sedan hustrun vid leRoux-teatern Urhilda von B, hon har rymt för att gå med i teatern för att hon inte får körlek hemma. Hon har förälskat sig i killen som spelar astronaut där.
Hon mutar dem till att påstå att de inte hittat henne, överbjuder makens krediter.