Kompetenser: Råskinn

Text

Du kan välja EN av dessa inriktningar:

Kompetenser – Väg 1:

  1. BlodsmakNär du verkligen vill skada någon, får du +1 tärning på Närstrid
  2. Svepande attack – Träffa två mål
  3. Knock Out – Du vet vad ”av-knappen” sitter, och kan försöka knocka folk istället för att skada dem. Hur du gör det varierar, allt från knytnäve mot hakan, rear naked chokes, blydagg till Vulcan Nerve Pinch. Du behöver 1 lyckade per Motorik på motståndaren.

Kompetenser – Väg 2:

  1. Kattlik Du är naturligt smidig, och har därför -1 i Svårighet när du använder Rörlighet i smidighetsbaserade händelser.
  2. Balanssinne – Du har ett välutvecklat balanssinne och kan gå på lina, svinga dig i lianer och utföra andra akrobatiska övningar med lätthet. Du får 2 bonustärningar i denna typ av smidighetsmanövrar.
  3. Ormmänniska Extremt böjbar och flexibel.