Hundhotellet

Ett gammalt lyxhotell som stod kvar i området sen tiden då Paradisdalen var en vintersport turistort.

Hotellet har med sin marknad i generationer varit en samlingsplats för de flesta av djuren i dalen. Klaner som annars hatar varandra samlades fredligt för att ta del av den omfattande byteshandeln.

Hunddjurens klan tillhörde de större klanerna i dalen. Totalt cirka
200 djur, varav drygt hälften är olika sorters hundmutanter. Resten är varg- och rävmutanter. Inne i själva hotellbyggnaden
dominerade hundarna, medan rävar och vargar som regel bodde ute i på gårdsplanen i husvagnar, containrar och bilvrak.
Samtliga flockar släpptes dock som regel in på hotellets bottenvåning, där den gamla hotellbaren finns, och till den sumpiga
bubbelpoolen i källaren. Den fungerar inte längre, men duger fint till att doppa sig i.

Efter att Upproret attackerade och döda hundarnas alfa Lajka 09, så flydde de flesta hundar hotellet. Och efter Kronos föll och portarna i muren runt dalen öppnades, så lämnade hundarna dalen i små pack om nätterna under några veckors tid. Numera befolkar de zonen och packen växer snabbt till allt större klaner igen. Tids nog kommer de vara en maktfaktor igen.

Hotellet står idag öde och tomt, de få som är kvar i dalen skyndade sig dit och plundrade det på allt som inte satt fastbultat och har inte vågat sig tillbaka igen efter det. Rykten säger att någon ondska vilar över platsen och att en dag kommer Kronos återuppstå, då kommer det gamla hotellet åter bli kärnan i hennes imperium.