Ättlingar

Inga spelbara karaktärer kan vara rena människor, då dessa inte överlevde att bo på planeten. Man tvingades mutera det mänskliga DNA’et för att vi skulle klara av att leva på Tellus 2. Man blandade med alla tänkbara varianter av djur, insekter och växter. Men de ”människor” som finns på planeten, ättlingar till de människor som lämnade jorden, ser sig själva som mänsklighetens arvtagare. 

  • Renblodig – Ser ut som vanliga människor och förnekar vanligtvis sitt muterade dna. Påstår sig vara de sanna ättlingarna till mänskligheten och ser därmed sig själva som planetens självklara härskarras.
    Renblodigas fördel är Blodsband.
  • Klon – Kan argumenteras att de är närmare människa än vad de så kallade renblodiga är, då de är klonade människor men med förstärkt dna som gjort att de överlever på Tellus 2. De ser dock alla mer eller mindre lika ut, då de delar dna från samma två  människor i ursprunget. Utseendemässigt ser de ut att härstamma från en gemensamma dna-pool av alla tänkbara människosläkten.
    Klonernas fördel är Kloning.