Moorcrest Monsterbok – Forbidden Lands

Detta är en samlingsplats för alla de djur, varelser och framför allt monster, som vi haft med eller kan komma att använda i vår krönika där vi spelar Forbidden Lands. Så namnet är mer än hyllning till de gamla Monsterböckerna från Drakar & Demoner, än att detta är renodlade monsterjournaler. Det kommer finnas både officiella varelser från utgivna böcker, men även egna skapelser och varelser inspirerade från myter, folktro och framför allt, andra rollspel.

Humanoida varelser

Spelbara släkten

Övriga humanioda varelser

 • Pyssling
 • Reptilfolk
 • Rese
 • Troll
 • Älva

 

Väsen & Legendariska monster

 

 

Odöda

 • Skelett
 • Spöke
 • Zombie

 

Demoniska väsen

 • Demon

 

 

Elementar

 • Lavajätte

 

Djur & Kryp

 • Björn
 • Get
 • Insektssvärm
 • Lodjur
 • Spindlar
 • Ulv
 • Varg
 • Vildsvin