Fördärv – Karaktärsdetaljer

Sista detaljerna för att finslipa karaktärerna

Närstående

Du ska ha minst en relation med en SLP från början (och max 3). Under spelets gång kommer du garanterat få fler, men de som hamnar på listan som närstående är dem som verkligen betyder något för dig. De ger dig även någon slags bonus, men har alltid en nackdel också. Detta för att ge spelledaren material att använda för att bygga äventyr med personliga kopplingar. 

Ankare

Text

Problem

Utöver dina relationer (eller kanske på grund av dem) har du från början också någon typ av problem som behöver lösas. Det bör vara något så pass svårlöst att det inte går att lösa alltför lätt, då är det ju egentligen inget större problem.

Personlighet

Din karaktärs utseende, namn och några detaljer som ger den “liv”. 

Utrustning

Slumptabell beroende på vilken klass man tillhör.